Pályázataink

 

Innovatív gyártási technológia bevezetése

Szabó Tamás egyéni vállalkozó GINOP-1.2.14-20-2021-00004 azonosítószámon pályázatot nyújtott be. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott “Innovatív gyártási technológia bevezetése” című projektünk 92 522 382 Ft támogatásban részesült. A Támogatás mértéke: 70 %.

A Projekt fizikai befejezésének napja: 2022.05.31.

Cégünk fennállása óta folyamatosan újítjuk gyártási folyamatainkat: a kezdeti, hagyományos gipsz-negatív mintaforma-kézi vésés után pantográffal végeztük a gyártást, amelyet automata pantográffal újítottunk meg. Ezt követte 14 éve a CNC alapú gyártástechnológia bevezetése.

A fejlesztési támogatás segítségével egy 21. századi gyártástechnológiát kívánunk bevezetni műhelyünkben, amelynek eredményeképpen lehetővé válik új termékek bevezetése a hazai és külpiacon egyaránt. Emellett a dizájniparban (ékszergyártásban) is a piacvezetőkkel egyidőben tudunk megjelenni új termékekkel. A fejlesztés lehetővé teszi továbbá a meglévő művészi munkák archiválását későbbi felhasználásra.

A jelen projektben elvégzendő technológiafejlesztés és bérköltség-támogatás hozzájárul továbbá a munkahelyek megtartásához, piaci pozíciónk erősítéséhez és a COVID-19 válság pénzügyi hatásainak tompításához. A projekt eredményeképpen biztosítható 7 főnek a hosszú távú alkalmazása, illetve új, magasan képzett munkavállalók bevonzása a céghez.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.