Egyedi éremkészítés

 

Egyedi éremkészítés esetén kérem keressen a következő elérhetőségek egyikén:
telefonon: +3620 9259500 vagy e-mailben:

Az ÉremVerde® Magyarország vezető gyártója az egyedi készítésű vert emlékérmeknek vagy öntött plaketteknek. Termékeinket főleg a kormányzat, önkormányzatok, vezető cégek, bankok, biztosítók, egyetemek és iskolák, különböző sport- és kulturális egyesületek, egyház megbízásai alapján készítjük. Termékeink Európa több országába is eljutottak, így Szerbiába, Romániába, Horvátországba, Szlovákiába, Belgiumba, Ausztriába, Egyesült Királyságba és Németországba is.

Egyéni verési technológiánk lehetővé teszi, hogy egyedi igényeket kielégítő termékeket rendeljen, és örömmel dolgozunk majd Önnel egy  egyszeri vagy egy visszatérő, kisebb vagy nagyobb mennyiségű termékek gyártásában. Igényeinek legmegfelelőbb méretű, anyagú és tömegű emlékérmek közül választhat és a mennyiségek sem fogják korlátozni az Ön lehetőségeit.  Magyarországon a legkiválóbb szobrászművészekkel és éremtervezőkkel dolgozunk már közel, mint 40 éve és a házon belüli tervező és gyártó csapatunk az éremkészítés minden lépésében együtt fog működni Önnel annak, hogy minden alkalommal tökéletes terméket kapjon.

Témák alapján készülhetnek emlékérmek, díjérmek, megemlékező, egyetemi, kongresszusi, sport és jubileumi érmek.

Testre szabott tervezési megoldások

Az ÉremVerdénél megértjük, hogy egy méret nem felel meg mindenkinek. A hasonló követelmények gyakran eltérő megközelítést igényelnek, ezért kínálunk különféle egyedi megoldásokat. Szeretnénk időt szakítani arra, hogy megértsük, miben különbözik vállalkozása, és mi a legjobb megoldás az Ön egyedi igényeihez. Néhány általunk kínált megoldás a következőket tartalmazza:

– Grafikai tervezés -kézzel készült éremtervek, rajzok
– 2D és 3D tervek és látványtervek
– Nem-nemesfém vagy nemesfém érmek
– Bi-metál – kétféle fémből készített érmek
– Színezés – galvanizálás, érmek utólagos festése
– Gravírozás – vésés, nevek, logók utólagos vésése
– Megjelölés, sorszámozás
– Csomagolás, egyedi díszdobozok, mappák
– Biztonsági jelölések

A tervezéstől a kész éremig a következő munkafolyamatokat kell elvégezni:

Éremtervezés

Gipsz vagy mintaforma elkészítése

Verőszerszám vésése

Éremlapkák gyártása és előkészítése

Érmek verése

Minőségellenőrzés

Csomagolás