Hírek

muhelyunk-reszt-vesz-a-world-money-fair-24-kiallitason-berlinben

Idén is részt vett műhelyünk a nemzetközi kiállításon, a World Money Fair ’24-en Berlinben.

Elolvasom »

 

naptarerem-2024

Az idei évben új Naptárérem készült műhelyünkben. Rendelhetőek a Karácsonyi és Újévi emlékérmeink horoszkópos illetve az új 2023-as új naptáros éremoldallal.

 

Mérete: 42,5mm

Megvásárolható ezüst és ezüstözött bronz változatban.

Elolvasom »

 

magyar-nemzeti-muzeumban-megnyilt-szerdan-a-madach-200-jelenetek-a-tragediabol-cimu-kamarakiallitas-melyen-a-muhelyunkben-keszult-eremsorozatot-is-lathatjak-a-latogatok

A kiállítást Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója nyitotta meg, az érmeket Igari Antal, a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezetének elnöke mutatta be. Kiemelte, az éremsorozatot nem megrendelésre, hanem a Madách-év ihletésére készítette el Szabó Imrefia Béla. A kiállításon bemutatott érmeken Az ember tragédiája egy-egy színének jelenetei, a másik oldalon pedig Madách Imre portréja szerepel. Az éremsorozat műhelyünkben készült.

Elolvasom »

 

muhelyunk-szerepelt-a-world-money-fair-23-kiallitason-berlinben

Idén is részt vett műhelyünk a nemzetközi kiállításon, a World Money Fair ’23-on Berlinben.

Elolvasom »

 

naptarerem-2023

Az idei évben új Naptárérem készült műhelyünkben. Rendelhetőek a Karácsonyi és Újévi emlékérmeink horoszkópos illetve az új 2023-as új naptáros éremoldallal.

Elolvasom »

 

ermunket-is-bemutatak-romaban-ahova-a-vasari-festmeny-hazatert

Több mint kétszáz év után “hazatért” a szegedi Móra Ferenc Múzeumban őrzött, Giorgio Vasari reneszánsz művésznek tulajdonított Angyali üdvözlet című festmény, amelyet az olasz közönség a római Collegium Hungaricumban november 22-én este nyíló kiállításon láthat.

Elolvasom »

 

a-magyar-nemzeti-muzeum-alapitasanak-220-eves-evfordulojara-keszult-emlekerem

1802-ben gróf Széchényi Ferenc a nemzetnek ajándékozta Magyarországra vonatkozó gazdag nagycenki gyűjteményét, ezzel megalapítva a Magyar Nemzeti Múzeumot. Eme esemény kétszázhuszadik évfordulójára a Magyar Nemzeti Múzeum emlékérmet adott ki, mely műhelyünkben készült.

Elolvasom »

 

magyar-tuzolto-szovetseg-emlekmuavatas

A Magyar Tűzoltó Szövetség együttműködve a Nemzeti Örökség Intézetével, a Magyar Kormány, a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával létesített Nemzeti Tűzoltó Emlékhelyet 2022. május 7. szombat, 11.00 órakor felavatta.

Elolvasom »

 

naptarerem-2022
Elolvasom »

 

csongrad-csanad-megye-diszpolgari-cimet-kapott-dr-kariko-katalin

Csongrád-Csanád Megye Díszpolgára emlékérem. 2021. március 15-én Szeged díszpolgárává avatták Dr. Karikó Katalin biokémikust, melyhez az ÉremVerde® műhelyében készült ez az egyedi emlékérem, Szeged önkormányzatának megbízásából.

Elolvasom »

 

158-2

Megújult az ÉremVerde® honlapja. Köszönet Joó Tamás web-fejtesztőnek a szép és igényes munkájáért. Reméljük, hogy a weblapunk gyorsabb és informatívabb megjelenése továbbra is elnyeri látogatóink tetszését. Természetesen a weblapot folyamatosan fejlesztjük.

Elolvasom »

 

813-2

150 éves Magyar Tűzoltó Szövetség az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél emléktáblát avatott gróf Széchenyi Ödön tiszteletére. Az alkotók: Szabó Tamás ötvös, Kovács Zoltán szobrászművész. Az emléktáblát Dobson Tibor tűzoltó dandártábornok, a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke leplezte le.

Elolvasom »

 

a-2012-es-debreceni-uszo-europa-bajnoksag-ermei

2012-ben készítettük a debreceni Úszó OB érmeit. 70mm.  Aranyozott, ezüstözött és patinázott bronz kivitelben. Különlegessége a beleapplikált, kék folyadékot tartalmazó kapszula.

Elolvasom »

 

egy-regi-emlek-hungoro-kiallitas-2003

Cégünk standja a 2003-ban megrendezett HungOro Kiállításon Budapesten a Syma Csarnokban.

Érmeink mellett bemutattuk a képviselt és partner cégeinket:
Vision Numeric (Franciaország)- 3D ékszertervező szoftverek
SolidScape (USA) – 3D viasznyomtatók
Isel Hungária Kft. – CNC marógépek

Elolvasom »